#alvinchong123

#hantujudi πŸ‘»πŸ‘»..Coming soon in October at Astro Citra...telemovie yg mesti tonton october ni 😍😍... sbb ada @alvinchong123 @emma_maembongofficial β™₯πŸ’œ * #alvinators #alvinatorsofficial #alvinchong #alvinchong123 #alvinchongsupporter #alwayssupportalvinchong #roadtointernational #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis * Credit @alvinchong123 igs #alvinchongsupporter #roadtointernational #alvinators #hantujudi #alwayssupportalvinchong #wegotthis #alvinchong #mencintaimu #mencintaimu99persen #alvinatorsofficial #alvinchong123
Okay...this poster/pic mcm banyak pulak persoalannya...ekspresi muka dua2 mcm takut..pelik pulak...hantu pon takut gak tu..tapi takut apa yer?πŸ€”πŸ˜ . Ok...sama2 kita nantikan #HantuJudi ...Oktober ni di Astro Citra... . #alvinchong #alvinchong123 #alvinators #alvinatorsofficial #emmamaembong #emanizers #universalmusicmalaysia #roadtointernational #awaksukasayatak #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis #roadtointernational #emmamaembong #alvinators #awaksukasayatak #emanizers #hantujudi #wegotthis #alvinchong #mencintaimu #mencintaimu99persen #universalmusicmalaysia #alvinatorsofficial #alvinchong123
Thank you @budiey bertanyakan soalan2 ini pd @alvinchong123 pd 8.08.2018 yg lalu. . Banyak perkara yg dapat kita ketahui tentang @alvinchong123 . Untuk menonton video asal..boleh lah tengok di Canel YT @budiey . . Sorry again @alvinchong123 if I ever made you feel uncomfortable masa fan gathering tempoh hari..I'll keep that in mind about the selfie thing the next time I meet you..If ever ade next time lah. . #alvinchong #alvinchong123 #alvinators #alvinatorsofficial #universalmusicmalaysia #roadtointernational #awaksukasayatak #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis #roadtointernational #alvinators #awaksukasayatak #wegotthis #alvinchong #mencintaimu #mencintaimu99persen #universalmusicmalaysia #alvinatorsofficial #alvinchong123
BTS telemovie #hantujudi ..hari ke 2 shooting 🎬πŸŽ₯...@alvinchong123 @emma_maembongofficial @michaelang38 (director) * * #alvinators #alvinatorsofficial #alvinchong #alvinchong123 #alvinchongsupporter #alwayssupportalvinchong #roadtointernational #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis * Credit @abushaefhamza igs #alvinchongsupporter #roadtointernational #alvinators #hantujudi #alwayssupportalvinchong #wegotthis #alvinchong #mencintaimu #mencintaimu99persen #alvinatorsofficial #alvinchong123
JASONNN !!! Why So COMELLL?? 😍😍😍😁😁😁 Β° Β° @alvinchong123 sebagai #Jason dlm #HantuJudi πŸ’° bersama gandingan serasinya @emma_maembongofficial sbg #HantuPalingComel πŸ’œβ€οΈπŸ’™ Drama Wajib Tonton ! πŸ˜„ Β° Β° #Repost @michaelang38 (@get_repost) β€’ β€’ β€’ Ok sebab desakan peminat dia. @alvinchong123 pelacur anak ikan dah bertaubat jadi sami sambil mengayakan turban baru dari @neelofa ! Hahahahahha Β° Β° #AlvinChong123 #EmmaMaembong #bestactor #bestactress #HantuJudi #AwakSukaSayaTak #AwakSukaSayaTakRaya #alvinchongsupporter #supportcareer #ACTeam #alvinators #TeamTakBolehMoveOn #SpreadLoveNotHate #supportcareer #teamtakbolehmoveon #repost #awaksukasayatak #hantujudi #awaksukasayatakraya #hantupalingcomel #alvinchongsupporter #emmamaembong #spreadlovenothate #alvinators #acteam #jason #bestactor #alvinchong123 #bestactress
BERLAMBAK PRODUK YANG BERASASKAN ALFALFA DIPASARAN. APA KELEBIHAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE? Shaklee Alfalfa Complex merupakan satu formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s an. Apa keistimewaan alfalfa jenama Shaklee berbanding yang lain ah?? Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat termasuk kalsium fosforus ,zat besi dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral dan vitamin. Dan yang bestnya Shaklee Alfalfa Complex tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis, pewarna, bahan pengawet tambahan, fungisid,bakteriosid, hormon2 sintetik,pengawalatur tumbesaran atau bahan2 kimia. KEGUNAAN: βœ” Melegakan sakit sendi dan belakang. βœ” Menghilangkan kelesuan dan tekanan. βœ” Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita). βœ” Baik untuk arthitis βœ” Bagus untuk elergi dan ekzema βœ” Merawat athma βœ” Mencuci usus bagi membuang toksik βœ” Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor βœ” Meneutralkan asid dalam badan βœ” Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita). βœ” Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita). βœ” Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita). βœ” Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita). βœ” Membantu masalah penghadaman dan pencernaan βœ” Meningkatkan stamina seorang suami βœ” Melegakan sembelit βœ” Membuang angin dalam badan βœ” Milk booster Banyak kelebihan ALFALFA SHAKLEE ni kan 😍 Tidak hairan lah kenapa ia digelar sebagai RAJA SEGALA TUMBUHAN! Mahu cuba Alfalfa Shaklee? Bulan ni promo Alfalfa beli 3 botol dapat 5% diskaun. Tidak kira beli botol kecil (330 biji) atau botol besar (700 biji). Jom grab raja segala tumbuhan ni sementara masih promosi! Apa tunggu lagi roger kak lind sekarang! πŸ‘‡ http://lindamisz.wasap.my #Vivix_LindaMisz #IBB #PolluxBiz #PolluxInsta #TeamBonusGemuk #RYREG #PengedarShakleeKepayan #PengedarShakleeKepayanRumahMurah #PengedarShakleeKotaKinabalu #PengedarShakleeSabah #PengedarShakleeSarawak #PengedarShakleeBrunei #BazaarPakNil #Sabah #awetmuda #hilmanyong #AlvinChong123 #awaksukasayatak2 #pengedarshakleesarawak #hilmanyong #ibb #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekotakinabalu #bazaarpaknil #teambonusgemuk #ryreg #awetmuda #sabah #vivix_lindamisz #awaksukasayatak2 #pengedarshakleekepayan #pengedarshakleekepayanrumahmurah #pengedarshakleebrunei #polluxbiz #alvinchong123 #polluxinsta
#HantuJudi πŸ’° + #HantuTudung πŸ‘» = I Likeee !!! πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉ Β° Β° #Repost @michaelang38 (@get_repost) β€’ β€’ β€’ Bila #HANTUTUDUNG bertembung dgn #HANTUJUDI apa akan terjadi? Bila CINA jumpa Hantu Melayu apa pulak akan terjadi? Akan datang #hantujudi di Astro October ni! @alvinchong123 @emma_maembongofficial @therealzainsaidin Β° Β° #AlvinChong123 #EmmaMaembong #bestactor #bestactress #HantuJudi #AwakSukaSayaTak #AwakSukaSayaTakRaya #alvinchongsupporter #supportcareer #ACTeam #alvinators #TeamTakBolehMoveOn #SpreadLoveNotHate #alvinchongsupporter #emmamaembong #supportcareer #teamtakbolehmoveon #spreadlovenothate #repost #awaksukasayatak #alvinators #hantujudi #hantutudung #awaksukasayatakraya #acteam #bestactor #alvinchong123 #bestactress
Good Morning Alvinators Family πŸ’– Β° Β° Success or Not Doesn't Matter, The Points Are, Never Regret and Always Do The Best. πŸ’œ Yang Penting Usaha, Doa dan Tawakal 😊 Β° Β° #Repost @alvinchong123 (@get_repost) β€’ β€’ β€’ As long as you always do your best. Whatever happens, happens. Don't stress. . . Calling for all photography lovers. You can submit photos to website : β€œshootprintshare.fujifilm.myβ€œ Use this promo code : KAC1 to pay just RM5 per submission (Normal price RM10 / submission) More than RM100,000 prizes to be awarded. The chosen photo will be exhibit at Sunway Pyramid , Exhibition Period 29 Oct - 4 Nov - Submission Deadline : 30 September 2018 #fujifilmmy Β° Β° #AlvinChong123 #Mencintaimu99Persen #WeGotThis #Mencintaimu #LaguMu #HantuJudi #AwakSukaSayaTak #AwakSukaSayaTakRaya #bestsinger #bestactor #multitalented #supernatural2018 #roadtointernationals #alvinchongsupporter #supportcareer #ACTeam #alvinators #TeamTakBolehMoveOn #SpreadLoveNotHate #universalmuzikmy #universalmusicmalaysia #supportcareer #teamtakbolehmoveon #repost #awaksukasayatak #hantujudi #awaksukasayatakraya #lagumu #multitalented #bestsinger #universalmusicmalaysia #alvinchongsupporter #spreadlovenothate #alvinators #acteam #wegotthis #fujifilmmy #mencintaimu99persen #mencintaimu #supernatural2018 #roadtointernationals #universalmuzikmy #bestactor #alvinchong123
@alvinchong123 sebagai Jason dalam telemovie #hantujudi @emma_maembongofficial sebagai hantu cantik 😁... #alvinators #alvinatorsofficial #alvinchong #alvinchong123 #alvinchongsupporter #alwayssupportalvinchong #roadtointernational #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis Credit @alvinchong123 igs #alvinchongsupporter #roadtointernational #alvinators #hantujudi #alwayssupportalvinchong #wegotthis #alvinchong #mencintaimu #mencintaimu99persen #alvinatorsofficial #alvinchong123
Hantu Comel. πŸ‘»πŸ˜ Emma Maembong ofcoz la comel. Jason hensem ada. Cute ada. Ala2 naughty pun ada. Sisi lain @alvinchong123.πŸ‘πŸ‘ Β° Β° Walau takut tgk cerita seram, tapi #HantuJudi wajib tengok! πŸ˜„πŸ˜„ Β° Β° #AlvinChong123 #EmmaMaembong #bestactor #bestactress #alvinchongsupporter #supportcareer #ACTeam #alvinators #TeamTakBolehMoveOn #SpreadLoveNotHate Β° Β° #Repost @emma_maembongofficial (@get_repost) β€’ β€’ β€’ 🎬πŸŽ₯ #HantuJudi first day . With @alvinchong123 director : @michaelang38 #emanizers #emmamaembong @emanizers #alvinchongsupporter #emmamaembong #supportcareer #teamtakbolehmoveon #spreadlovenothate #alvinators #repost #emanizers #hantujudi #acteam #bestactor #alvinchong123 #bestactress
Yesss!! Do your best @alvinchong123 ..Fighting πŸ’ͺπŸ’ͺ☺... #alvinchong #alvinchong123 #alvinators #alvinatorsofficial #alvinchongsupporter #alwayssupportalvinchong #roadtointernational #mencintaimu99persen #mencintaimu #WeGotThis #awaksukasayatak * * Regrann from @alvinchong123 - As long as you always do your best. Whatever happens, happens. Don't stress. . . Calling for all photography lovers. You can submit photos to website : β€œshootprintshare.fujifilm.myβ€œ Use this promo code : KAC1 to pay just RM5 per submission (Normal price RM10 / submission) More than RM100,000 prizes to be awarded. The chosen photo will be exhibit at Sunway Pyramid , Exhibition Period 29 Oct - 4 Nov - Submission Deadline : 30 September 2018 #fujifilmmy #alvinchongsupporter #roadtointernational #alvinators #awaksukasayatak #alwayssupportalvinchong #wegotthis #alvinchong #mencintaimu99persen #mencintaimu #fujifilmmy #alvinatorsofficial #alvinchong123
#Repost @solimpeace79 β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ Takpelah awak...saya buat ape yang saya suka...saya punya..suka hati saya lah....πŸ˜‚....Awak sebenarnya tak marah kan..ala saya tau..marah marah sayang je tu.....Awak takut ape sebenarnya....Yang saya tahu awak takut hantu je...kikiki...Saya sudi temankan awak....πŸ˜‰πŸ˜‰ 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 @alvinchong123 @emma_maembongofficial #alvinchong123 #emmamaembong #emmalvinteam #emmalvingroup #emmalvinofficial #love #bestcouple #beautifulcouple #sepetjodohku #awaksukasayatak #missyou * * Original pictures credit to : IG : @alvinchong123 IG : @emma_maembongofficial #emmamaembong #emmalvinofficial #beautifulcouple #bestcouple #repost #emmalvinteam #awaksukasayatak #missyou #sepetjodohku #emmalvingroup #love #alvinchong123
Takpelah awak...saya buat ape yang saya suka...saya punya..suka hati saya lah....πŸ˜‚....Awak sebenarnya tak marah kan..ala saya tau..marah marah sayang je tu.....Awak takut ape sebenarnya....Yang saya tahu awak takut hantu je...kikiki...Saya sudi temankan awak....πŸ˜‰πŸ˜‰ 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 @alvinchong123 @emma_maembongofficial #alvinchong123 #emmamaembong #emmalvinteam #emmalvingroup #emmalvinofficial #love #bestcouple #beautifulcouple #sepetjodohku #awaksukasayatak #missyou * * Original pictures credit to : IG : @alvinchong123 IG : @emma_maembongofficial #emmamaembong #emmalvinofficial #beautifulcouple #bestcouple #emmalvinteam #awaksukasayatak #missyou #sepetjodohku #emmalvingroup #love #alvinchong123

social media share